Poweryoga

Een krachtige en dynamische yoga waarin we werken aan je kracht, concentratie en lenigheid. Iedere maand een ander thema waardoor alle spiergroepen aan bod komen en je lichaam opnieuw geprikkeld wordt. Een échte work-out. Na deze uitdagende inspanning volgt altijd een meditatie waarin je leert om volledig te ontspannen.

Poweryoga lesrooster:

dinsdagavond 19.30 – 21.00

donderdagavond 20.00 – 21.30

zaterdagochtend 10.30 – 12.00

Yin Yoga

Rustige yogavorm. Bij deze yoga worden eenvoudige maar doeltreffende houdingen aangehouden voor 3 tot 5 minuten, opbouwend naar soms wel 10 minuten. De werking dringt diep door tot het bindweefsel en werkt herstellend  bij allerlei blessures. Ook geschikt voor zwangere vrouwen. Dé yoga van dit moment in de U.S.A en UK. Geschikt voor alle leeftijden.

Yin Yoga Lesrooster:

woensdagavond 18.15 – 19.45

vrijdagochtend 09.30 – 11.00

Pilates

Oefeningen die je romp- en bilspieren versterken, je zogenaamde “krachtcentrum”. Door middel van de juiste ademhalingstechniek en goede beheersing van de romp ondersteun je de oefeningen die je sterk en flexibel maken. Pilates is een geweldige manier om je rug-en knieklachten aan te pakken en je houding te verbeteren.

Pilates Lesrooster:

maandagavond 19.30 – 20.30

woensdagavond 20.00 – 21.00

donderdagavond 18.45 – 19.45

 

Slow Flow Yoga

Een rustige (slow) maar actieve yogastijl waarbij de houdingen  verbonden worden in een aantal vloeiende bewegingen (flow) op het ritme van je ademhaling. Er worden dezelfde houdingen gebruikt als in mijn poweryogalessen maar op een zachtere en rustigere manier. Voor de pilates- en yinyogaliefhebbers die mijn poweryogalessen nog te zwaar vinden is dit een ideale manier om kennis te maken met een wat dynamischere vorm van bewegen. De Slow Flow Yoga les wordt gegeven door Eva van Gulick.

Slow Flow Yoga lesrooster

woensdagochtend 09.30 – 11.00

FLOW & RELAX

Perfecte donderdagavond les, zo vlak voor het weekend . We beginnen met de flow, welke een afgeleide is van de poweryogales van de maand. Even alle spieren in beweging zetten. We sluiten af met de relax, welke een afgeleide is van de yin yogales van de maand.

 FLOW & RELAX YOGA

Privéles/yogatherapie

 

 Tijdens een privéles is er alle aandacht voor jouw specifieke situatie. Eventuele klachten kunnen in alle rust besproken worden en ik kan je oefeningen/houdingen leren die jouw klachten verlichten. Een privéles van 60 minuten kost €50,-.

 Wil je meer informatie, neem dan contact op via het contactformulier.