acceptation-1295324_640

Toen ik voor het eerst bij Simone binnen stapte, had ik heupklachten en regelmatig wervelblokkades. Nu 5 jaar later ben ik daar totaal van af! Poweryoga bij Simone is een echte work-out, je wordt er enorm krachtig van. Ook heb ik enorm veel baat bij haar Pilateslessen; de rompstabilisatie zorgt ervoor dat ik nu blessurevrij kan hardlopen. Ze geeft op een no-nonsens manier les met een tikkeltje humor. Heerlijk, was ik hier maar 20 jaar geleden mee begonnen.

Lia Dekker

Hele fijne studio waar ik met veel plezier al jaren kom. Door de sfeer die Simone weet neer te zetten en het grote aanbod, voelt iedereen zich welkom. Jong, oud, beginner, gevorderde, man, vrouw, veganist of alleseter.

Eva van Gullick

Na 6 lessen Pilates merk ik dat ik stabieler hardloop. Mijn rompspieren hadden dit echt nodig. De oefeningen worden altijd duidelijk uitgelegd door Simone: ademhaling, houding en welke spieren ik moet aanspannen. Pilates is een blijvertje!
Peter Westenberg

Is yoga zweverig? Niet bij Simone; zij is geaard, haar studio is mijn sportschool. Met haar Poweryoga heb ik een work-out gevonden die mijn gehele lichaam traint; bij veel andere sporten train je slechts een gedeelte. Sinds 2006 volg ik haar lessen. Eerst wekelijks, nu 3x per week. De spieren die door het hardlopen korter worden, rek ik hier weer op. Ik ben leniger en gespierder geworden. Simone heeft anatomische kennis, de oefeningen die wij doen kan zij technisch onderbouwen, je leert tijdens de lessen meer over je eigen lijf. Poweryoga is een pittige sport wat mij blijft boeien. De sfeer is goed en elke maand krijgen we een nieuwe les, saai zijn de lessen nooit.
Dit alles maakt dat ik gemotiveerd ben en blijf en dat ik mezelf fysiek en mentaal tot het uiterste blijf uitdagen.

Ruby Sierhuis