Eva van Gulick

Hallo!

Mijn naam is Eva, en ik geef de Slow Flow lessen op woensdagochtend.

Toen ik in 2011 bij Simone naar binnen liep voor mijn eerste power yogales had ik nooit verwacht dat ik er zo door gegrepen zou worden. Maar 1 x per week naar de les werd al gauw 2 x per week, soms 3 x per week, en op de andere dagen thuis mijn mat uit rollen. Met als resultaat dat ik uiteindelijk in 2016, op aanraden van Simone, een Teacher Training ben gaan volgen in Utrecht. Vanaf dag 1 van de opleiding heb ik de kans gekregen om les te geven bij YOGA&CO. En dit doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Het lichaamsbewust zijn, de ruimte die je kunt creƫren in je lijf en in je hoofd en het leren loslaten zijn voor mij de belangrijkste redenen om yoga te doen. Dit hoop ik ook zeker mee te geven in mijn lessen.

Ik heb in de afgelopen jaren veel verschillende vormen van yoga uitgeprobeerd, lessen en workshops gevolgd en teacher trainingen gedaan. (Vinyasa, Power, Yin, Aerial & Restorative)

Op dit moment geef ik iedere woensdagochtend de Slow Flow les, en in de donkere maanden van het jaar ook de Restorative workshops op vrijdagavond. Incidenteel val ik ook in voor Simone, in zowel de Power Yoga als de Yin Yoga lessen. En als ik de kans krijg stap ik ook graag als leerling op de mat om een les mee te doen bij Simone. Genoeg kans om elkaar tegen te komen in de studio dus!